Més de 200 alumnes del Pla d’Urgell participen a la cantata

  • És el sisè any que es fa

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
14.04.2015 - 09:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Uns 230 alumnes alumnes de cicle mitjà i de cicle superior de setze escoles del Pla d’Urgell van cantar diumenge, a Bellvís, conjuntament l’obra “La mare dels ous”, una cantata amb música del mestre Francesc Membrives i lletra d’Anna Fité

Els cantaires van comptar amb l’acompanyament musical dels alumnes de l’Escola Municipal del Música de Mollerussa sota la direcció de Nacho Cantalejo.

La mare dels ous narra la història de la gallina Fina, una gallina que, després de pondre tres ous, viu diverses aventures per a poder covar-los i alhora evitar acabar en una olla per a fer brou. L’argument de la cantata és, doncs, una història d’aventures i de superació.

Els alumnes que han participat a l’activitat han estat assajant les cançons de la cantata a l’escola amb els seus mestres de música. El Cantem, però, permet als escolars posar en comú els aprenentatges i participar en una iniciativa de cooperació, compartir experiències, aprenentatges, gaudir de la música i oferir un bon espectacle.

Cantem és una activitat coordinada des del Seminari de professorat especialista de música dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Servei educatiu del Pla d’Urgell. La cantata està organitzada pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell juntament amb el Servei Educatiu del Pla d’Urgell, que ha comptat amb el suport i la col·laboració, en aquesta edició, de l’Ajuntament de Bellvís i de l’escola Joaquim Palacín, de l’Escola Municipal de Música, del BBVA i de la Diputació de Lleida.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Bellvís i els Arcs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any