Tres versions diferents de la cançó popular a Petra

  • Aquest vespre Joan Isaac, Biel Majoral i Mateu Xurí fan un concert conjunt en el marc del festival Barnasants

VilaWeb
Redacció
11.04.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Joan Isaac, Biel Majoral i Mateu Xurí, tres dels artistes més representatius de la cançó popular del país, actuen aquest vespre a Petra en un concert inèdit. Es diu ‘Gloses i cançons‘ i forma part del festival Barnasants, que s’acaba aquest cap de setmana. El concert es farà aquest vespre a les 19.00 al teatre Es Quarter i s’hi entrellaçaran tres estils ben diferents de cançó popular.

Aprofitant que aquest any el festival ha inaugurat seu a Mallorca, el Barnasants presenta un espectacle especial on s’hi podrà descobrir la riquesa de la nostra cançó popular. Es farà de la mà de tres músics que conreen disciplines ben diferents però amb una arrel comuna: el cant improvisat de Xurí, la cançó tradicional de Majoral i la cançó d’autor d’Isaac. Tres maneres de fer diferents a l’escenari, tres universos que es fondran en un mar de sensibilitats compartides.

Aquest cap de setmana el Barnasants clou la vintena edició, que ha dedicat a rememorar la figura d’Ovidi Montllor. Amb una assistència de quinze mil persones, el festival no només ha mantingut les seus per tot el país sinó que n’ha incorporat de noves: Ontinyent, Vila-Real, València i Petra. D’aquesta manera el Barnasants es  consolida  com  a  punt  de  trobada intergeneracional dels cantautors.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any