Socialistes, PP i C’s, units en un agraïment a tota pàgina de Societat Civil Catalana

  • Rajoy, Iceta, Camacho, Rivera, Díez... en un anunci que l'entitat ha publicat a diaris

VilaWeb
Redacció
07.04.2015 - 11:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’entitat espanyolista Societat Civil Catalana (SCC) ha publicat avui en uns quants diaris en paper un anunci a tota pàgina per a donar les gràcies pel suport explícit rebut de personalitats de la política, la cultura i la societat espanyola i catalana arran de la polèmica recepció del Premi Ciutadà Europeu 2014, atorgat per l’europarlament. Amb el lema ‘Junts i millor. Per una Catalunya oberta en una Espanya de tots’, SCC destaca trenta noms que els han felicitat pel guardó, del president espanyol Mariano Rajoy al publicista Luis Bassat, passant per l’ex-president José Montilla, l’arquitecte Óscar Tusquets i el metge Santiago Dexeus.

De la política espanyola, a més del president Rajoy hi apareixen el cap de l’oposició, el socialista Pedro Sánchez, a més de Rosa Díez (UPyD) i Albert Rivera (Ciutadans). De l’àmbit europeu hi ha els eurodiputats Santiago Fisas (PP) i Juan Carlos Girauta (C’s), a més de l’ex-president de l’europarlament Josep Borrell i el cap de la diplomàcia europea, Javier Solana.

I de la política catalana, els noms que es destaquen són el de l’ex-president socialista José Montilla, l’ex-ministra Carme Chacón, l’ex-batlle de Barcelona Jordi Hereu i el secretari general del PSC, Miquel Iceta, a més de la dirigent del PP Alícia Sánchez-Camacho i el diputat popular Enric Millo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any