Encausen el jove que va amenaçar per Twitter de ‘deixar anar una bomba’ al Camp Nou

  • Li imputen un delicte d'amenaces greus contra col·lectius

VilaWeb
Redacció
02.04.2015 - 11:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La policia espanyola ha encausat un jove de 17 anys que va amenaçar a través de Twitter de posar una bomba al Camp Nou durant el partit de la final de la copa que jugaran el Barça i l’Athletic de Bilbao el 30 de maig vinent. Aquell piulet fou publicat en el perfil @SergioLBaeza (que ja ha estat suspès) l’endemà de la tragèdia àeria de Germanwings als Alps, que va propiciar uns quants comentaris catalanòfobs a Twitter que són investigats per la fiscalia. En aquest cas, el jove ha estat detingut a Molina de Segura, a la província de Múrcia.

El detingut va fer uns quants comentaris sobre el partit, fins que va acabar dient: ‘Preparant la bomba per a deixar-la anar en el Camp Nou el dia de la final de la copa del rei’.

Arran de les crítiques que rebia, el jove va continuar increpant i amenaçant, fins que finalment va acabar suprimint el perfil de Twitter. Però, gràcies a la col·laboració ciutadana a través de la xarxa, el policia el va acabar identificant, fins que es va presentar a casa seva i va reconèixer els fets. Li imputen un presumpte delicte d’amenaces greus contra col·lectius.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any