Els carters de Tuïr continuen en vaga

  • Ja fa 25 dies que els carters de Tuïr estan en vaga. Defensen que el centre de tria del correu de Tuïr te de continuar obert, malgrat els plans de La Poste de tancar-lo ...>>
    Dj. 19 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
19.02.2015 - 11:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Protesten pels plans de la Poste de tancar el centre que té en aquesta població. Segons Christiane Jeanfreu de la CGT ‘Si es tanca aquest centre, es perdran dos llocs de treball i una degradació de les condicions de treball’.  Cal recordar que, només en aquest centre, és fa la tria de tot el correu dels Aspres, i si es tanca s’haurà de fer a Millars, Toluges o Sant Genís.

Les negociacions amb la direcció de la Poste no avancen, malgrat que els vaguistes han fet concessions: ‘Hem acceptat que les tries de correus més propers a St-Génis siguin desplaçades’, assegura Christiane Jeanfreu. ‘En canvi,volem  que una majoria de la tria, continuï a Thuir’, diu Fabrice Formantel de  Sud Poste 66.

Per a l’hora, la direcció de La Poste es nega a tenir en compte aquestes proposicions. Avui dijous, està prevista una reunió dels representants dels carters en vaga, amb la direcció del treball, per fixar el marc d’una trobada tripartida (Estat, sindicats, La Poste) amb l’objectiu de trobar les bases d’un compromís que permeti posar fi al conflicte.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any