Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  31.03.2015  13:44

Campanya per a afegir el català al memorial de les víctimes de Germanwings als Alps

El govern català està convençut que s'hi acabarà incloent

Men?ame
 

Avui ha començat una campanya a la xarxa, mitjançant la web Change.org, per a demanar que s'afegeixi el català en el monòlit que hi ha a la localitat provençal de Sanha de record i homenatge a les cent cinquanta víctimes de la tragèdia aèria de l'avió de Germanwings. Ara per ara, el monòlit és en quatre llengües: el francès, l'alemany, l'espanyol i l'anglès, i diu: 'En memòria de les víctimes de la catàstrofe aèria del 24 de març del 2015.' La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, va lamentar ahir en un missatge a Twitter que no hi hagués el català en el memorial, tenint en compte que més de mig centenar de les víctimes eren catalanes.

El conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, ha expressat la voluntat del govern que s'hi afegeixi el català, i ha acabat dient que, per la informació de què disposava, s'hi acabaria incloent. 'Per la informació que tenim s'hi afegirà el català i es faran les coses tenint en compte l'origen de les víctimes', ha dit Homs.