Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  31.03.2015  09:56

Diplocat obre una web amb activitats relacionades amb la festa de Sant Jordi a tot el món

BooksAndRoses també vol difondre l'origen i el significat de la diada a la resta del planeta

Men?ame
 

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) ha presentat una nova eina de 'diplomàcia ciutadana': BooksAndRoses.cat. La finalitat principal és recollir i difondre les activitats que es fan per Sant Jordi fora de Catalunya. A banda ser una font d'informació pràctica, la web també vol ajudar a exportar encara més la festa.

La pàgina inclou informació bàsica sobre l'origen de la festa i la celebració actual, però es posa l'èmfasi en el calendari de les activitats programades a tot el món. Ara mateix ja hi ha informació sobre els actes que es faran d'aquí a tres setmanes en ciutats com Berlín, Colònia, Hamburg, Londres, Mont-real, Nova York, Washington i Zuric.

Qualsevol persona que organitzi o sàpiga que es fa una festa de Sant Jordi fora de Catalunya pot proposar-ne la promoció a BooksAndRoses.cat mitjançant el formulari de contacte.

En aquest projecte, Diplocat ha rebut la col·laboració de l'editora nord-americana Liz Castro, que havia creat una web semblant el 2013.