Notícies

Divendres  27.03.2015  11:30

Vaga a France Bleu Roussillon

Una part dels treballadors de France Bleu Roussillon està en vaga des del passat 19 de març, el que fan a nivell estatal a Radio France. Les causes d'aquesta vaga estan relacionades amb el treball i la regionalització de determinats programes ...>>
Dv. 27 de març del 2015

Men?ame
 

Una vaga convocada pels sindicats CGT, CFDT, SUD, FO SNFORT i  UNSA  i que concerneix a tot el grup audiovisual de Radio France (France Inter, France Info, France Bleu, France Culture, FIP, Mouv’ així com també a les seues orquestres). Els treballadors de France Bleu Roussillon anuncien que, com la setmana passada, tampoc retransmetran el partit dels Dragons Catalans, així com tampoc el de la Usap, que es jugaran, respectivament, dissabte i diumenge.

Així mateix, tal com van fer pel primer torn de les eleccions departamentals, anuncien que tampoc hi haurà seguiment dels resultats del segon torn, anulant la nit electoral de diumenge vinent.

Els treballadors, han publicat una carta oberta dirigida als elegits nord-catalans, que podeu llegir en el document adjunt a la noticia (pdf en francès)