Brams estrena el clip d’un ‘Massana’ versionat

  • El grup berguedà prepara una ronda de concerts per a celebrar els vint-i-cinc anys

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.03.2015 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Brams celebra els vint-i-cinc anys de la seva fundació amb una ronda de concerts que començarà el 2 d’abril a Mataró. Com a tret de sortida i per anar fent boca, el grup capitanejat per Francesc Ribera, Titot, estrena avui a VilaWeb el videoclip de ‘Massana’. És una versió de la cançó publicada a l’àlbum ‘Cal seguir lluitant’ (1995) i el clip, en què fan reviure el maqui Marcel·lí Massana, ha estat dirigit pel director de cinema Jaume Duran. 

‘Hem triat aquesta cançó perquè és una revisió de producció de la versió original, intentant mantenir els cànons estilístics que ens han definit i sense anar a fer invents estranys. Ve a dir que som els mateixos, pensem igual, fem la mateixa classe de música però no volem avorrir-nos en la monotonia de l’expressió’, diu Francesc Ribera.

El cantant de Brams explica així el perquè d’aquesta ronda de concerts: ‘Ens vam trobar uns quants anys després de la separació per fer només una gira tancada. Però ens ho vam passar tan bé i la resposta va ser tan bona que vam decidir continuar de manera estable. Des de llavors hem tret dos discs, “Oferta de diàleg” i “Anem tancant les portes a la por”, i hem descobert que hi ha una generació de gent jove que ens coneix més per aquests àlbums que no pas pels anteriors i que és un gruix important, si no majoritari, del nostre públic actual.’

Brams s’instal·la aquests dies a la sala Clap de Mataró per preparar la ronda de concerts per les places majors del país amb què celebraran aquest primer quart de segle. Oferiran una retrospectiva d’aquests vint-i-cinc anys i versionaran les seves cançons més populars. La ronda comença el 2 d’abril a la Clap, i de moment ja tenen confirmats concerts a Vilanova de Bellpuig (11 d’abril), Bescanó (26 d’abril), Montagut (1 de maig), Solsona (16 de maig), Pujalt (23 de maig) i Vallcebre (15 d’agost). El final de ronda serà el 13 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.

I després d’aquesta ronda, què? Tindrem Brams per molts anys? ‘Del futur de Brams no en sabem res. Només que quan pleguem no farem un concert de comiat.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any