Intersemble estrena una obra de Miquel A. Múrcia en un programa que reuneix trenta joves compositors

  • 30x30 New Music aplega obres de música d'avantguarda de tot el món en el trenta aniversari de la formació italiana

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.03.2015 - 23:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La prestigiosa formació musical italiana Intersemble celebra enguany el seu trenta aniversari, i ho fa amb un seguit d’activitats en què no hi faltaran els concerts, en un dels quals s’estrenarà l’obra ‘Interviolino’ del compositor ontinyentí Miquel Àngel Múrcia i Cambra.

Interensemble té oberta una exposició a la Sala della Gran Guardia de Pàdua on s’hi mostren cartells, programes de mà, imatges i sons corresponents als trenta anys d’existència d’aquest grup d’avantguarda de la música experimental. Durant el temps en què l’exposició serà oberta, cada dissabte es fa una presentació de la publicació commemorativa de l’aniversari i un concert, en què interpreten peces d’un repertori que han anomenat ’30×30 New Music’, format per trenta obres de joves compositors de música avantguardista de diferents països creades expressament. Una de les obres que sonarà aquest dissabte 21 de març, a les 17.00, és ‘Interviolino’, de Miquel Àngel Múrcia i Cambra, un solo de violí interpretat per Stefano Antonello. La peça s’enregistrarà i s’editarà posteriorment juntament amb la resta d’obres seleccionades.

El llibre commemoratiu ‘Intersensemble 3.0. Il punto sui trent’anni‘ repassa els trenta anys de la formació musical, amb fotografies, documents, el catàleg complet dels cinc-cents concerts realitzats durant aquests anys, i la discografia formada per vint títols.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any