Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  14.03.2015  20:05

Un orinal i una dosi d'humor en resposta al policia que va pixar en una estelada

Un grup d'independentistes ha lliurat un orinal i una estelada al bar on van succeir els fets

Men?ame
 

Una trentena d'independentistes de Calella s'ha concentrat davant del bar on aquesta setmana un policia espanyol va orinar en una estelada. Han volgut respondre-hi amb humor i per això han lliurat al propietari un orinal, 'per si algun altre policia té ganes de pixar', i també li han portat una estelada. Els fets van passar dimecres a la matinada i l'agent va actuar animat per tres companys més. Abans de despenjar l'estelada del bar Golden Gloves i orinar-hi, havia fet mofa de la bandera passant-se-la pel cul i va fugir enduent-se-la quan va veure que algú avisava els mossos.Segons que informava dijous El Punt Avui, els quatre agents formen part del contingent d'antiavalots instal·lats des del setembre passat en aquest municipi del Maresme. Segons alguns testimonis, van començar una discussió amb un grup de joves veïns del municipi que hi havia fora del bar. Hi va haver un moment que un dels agents va entrar, va agafar l'estelada, la va portar a fora i s'hi va orinar a sobre, mentre cridava consignes antiindependentistes.

La discussió va pujar de to i els joves van avisar els mossos d'esquadra. Quan van arribar l'agent havia fugit. Els que s'havien quedat es van identificar com a membres de la policia espanyola. Els mossos van demanar reforç a la policia municipal. Malgrat l'aldarull, ningú no va presentar cap denúncia.

La batllessa de Calella, Montserrat Candini (CiU), va condemnar l'acció de l'agent, que va qualificar de vergonyosa, incívica i poc respectuosa. I ha adreçat una carta al director general de la policia espanyola, Ignacio Cosidó, explicant-li els fets i demanant-li que prengui mesures.

Els testimonis esmentats pel diari asseguren que fins ara no hi havia hagut cap incident d'aquesta mena, per bé que els policies són clients habituals del locals d'oci des de fa mesos.

L'any passat el govern espanyol va decidir d'augmentar el nombre d'agents antiavalots destinats a Calella: el mes de maig, durant els incidents en el desallotjament de Can Vies, van arribar-n'hi més de dos-cents. Els furgons policíacs eren aparcats en un solar al costat de l'hotel Top Olímpic, i després han anat canviant de lloc. Ara són aparcats en una fàbrica tèxtil.

Men?ame