Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  15.03.2015  06:00

Les sèries del moment, subtitulades en català

Neix la web seriesencatala.tv

Men?ame
 

Qui més qui menys, la majoria de vosaltres segueix alguna sèrie de televisió per internet, frisós i sense poder esperar que alguna cadena la passi per televisió a casa nostra. Són abundants les pàgines des d'on es poden descarregar els subtítols de sèries que són originalment en anglès. Però no és tan fàcil de trobar aquests subtítols en català. 

Amb aquest propòsit neix la web Seriesencatala.tv, on es poden trobar tot de capítol d'un grapat de sèries subtitulats en català. Els responsables expliquen que la seva motivació és 'sobretot cultural i lingüísitica': 'Creiem que era molt necessari que hi hagués un lloc web a disposició del públic catalanoparlant que tingués les millors sèries mundials de televisió subtitulades en català'. 

La web es presenta com un espai sense publicitat i de registre gratuït. També hi ha la possibilitat de subscripció com a usuari premium.