La resposta d’Albert Rivera a l’atac catalanòfob: ‘Catalunya és Espanya’

  • 'No vull que a Andalusia mani un partit amb un president que es diu Albert', diu Antonio Sanz

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
12.03.2015 - 17:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha replicat aquest dijous via Twitter les manifestacions del president del PP de Cadis i delegat del govern espanyol a Andalusia, Antonio Sanz, que ahir va utilitzar els orígens catalans de Ciutadans i del seu president, Albert Rivera, per combatre electoralment aquesta formació. En un acte electoral a Sanlúcar de Barrameda, va pronunciar aquestes paraules: ‘A mi no m’agrada que Andalusia es mani des de Catalunya. No vull que a Andalusia mani un partit que es diu Ciutadans i que té un responsable polític que es diu Albert. A mi no m’agrada que controlin Andalusia des de fora.’

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha respost amb un piulet. ‘Senyor delegat del govern del PP a Andalusia, m’és igual com es digui vosté; apunti: Catalunya és Espanya. O és que el PP pensa com Artur Mas?’.

Escolteu ací les declaracions d’Antonio Sanz:

Ja fa temps que el PP ha vist que podia haver-hi una possible fuita de vots cap a Ciutadans, que ha tingut un gran altaveu en alguns dels principals mitjans de comunicació espanyols. I per això va establir l’estratègia de desprestigiar el partit de Rivera realçant el fet que sigui un partit català. Ha deixat d’anomenar-lo ‘Ciudadanos’ i ha començat a parlar sempre de ‘Ciutadans’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any