NotÝcies

Dijousá 12.03.2015á 17:09

La resposta d'Albert Rivera a l'atac catalan˛fob: 'Catalunya Ús Espanya'

'No vull que a Andalusia mani un partit amb un president que es diu Albert', diu Antonio Sanz

Men?ame
 

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha replicat aquest dijous via Twitter les manifestacions del president del PP de Cadis i delegat del govern espanyol a Andalusia, Antonio Sanz, que ahir va utilitzar els orígens catalans de Ciutadans i del seu president, Albert Rivera, per combatre electoralment aquesta formació. En un acte electoral a Sanlúcar de Barrameda, va pronunciar aquestes paraules: 'A mi no m'agrada que Andalusia es mani des de Catalunya. No vull que a Andalusia mani un partit que es diu Ciutadans i que té un responsable polític que es diu Albert. A mi no m'agrada que controlin Andalusia des de fora.'

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha respost amb un piulet. 'Senyor delegat del govern del PP a Andalusia, m'és igual com es digui vosté; apunti: Catalunya és Espanya. O és que el PP pensa com Artur Mas?'.

Escolteu ací les declaracions d'Antonio Sanz:

Ja fa temps que el PP ha vist que podia haver-hi una possible fuita de vots cap a Ciutadans, que ha tingut un gran altaveu en alguns dels principals mitjans de comunicació espanyols. I per això va establir l'estratègia de desprestigiar el partit de Rivera realçant el fet que sigui un partit català. Ha deixat d'anomenar-lo 'Ciudadanos' i ha començat a parlar sempre de 'Ciutadans'.