Podem admet que va ser ‘desafortunat’ parlar d’odi contra Mas

  • 'Farem servir l'odi contra Mas en la campanya', va dir Gemma Ubasart

VilaWeb
Redacció
08.03.2015 - 21:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Després del 9-N Mas va tenir un mes de glòria, però al míting [de Pablo Iglesias el mes de desembre] de la Vall d’Hebron, vam veure l’odi que desperta la seva persona’, deia la secretària general de Podem Catalunya, Gemma Ubasart, en una entrevista a El Periódico. I afegia: ‘Aquest odi contra Mas és el que farem servir contra ell en la campanya.’ Arran de l’allau de crítiques per aquestes paraules, Podem ha hagut de fer un comunicat avui dient que les paraules d’Ubasart havien estat desafortunades.

‘Ubasart va fer servir un mot desafortunat: odi. Moltes altres paraules, com malestar, irritació o desencís haurien expressat més acuradament allò que volia transmetre’, diu el comunicat.

Ara, Podem es queixa que s’hagin fet servir aquestes paraules per a atacar el partit. I considera que CiU se n’ha volgut servir per tapar ‘els greus problemes de corrupció que l’assetgen’, com ‘una cortina de fum contra Podem aprofitant unes declaracions tan desafortunades com tretes de context’.

També diu que la reacció a les paraules d’Ubasart va ser desmesurada per part dels ‘intel·lectuals, militants i seguidors de CDC’.

Dissabte el coordinador general de CDC, Josep Rull, va acusar Ubasart d’actuar per la ‘confrontació i els atacs permanents’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any