‘Ontinyent participa’ arriba a la fase final

  • Els veïns de la ciutat poden votar els projectes de més interés

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.03.2015 - 01:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dilluns 9 de març s’ha obert el termini de votació establert en la campanya Ontinyent Participa, després que el Consell de Ciutat seleccionara les deu propostes que han passat a la votació popular per la qual els veïns de la capital de la Vall d’Albaida trien inversions a càrrec de l’Ajuntament. Enguany el programa disposa d’un pressupost de 375.000 euros, i s’hi han presentat cent noranta-sis propostes.

Del total d’obres proposades, l’Oficina Tècnica municipal va considerar-ne com a factibles cent catorze, d’entre les quals finalment se n’han triat deu. Ara els ciutadans d’Onitnyent majors de setze anys podran votar per tres d’aquestes obres, de les quals se n’acabaran realitzant les que tinguen major suport fins completar el pressupost total assignat. Prop de trenta-mil habitants de la ciutat poden participar en aquesta consulta

La votació s’allargarà fins divendres dia 13, i pot fer-se de manera presencial a l’Ajuntament, al Centre Cívic del Llombo, al Teatre Echegaray, al Punt de Lectura de Sant Rafel, a l’Epa Sant Carles, al CIM, al CEAM, i a la Llar del Jubilat Caixa Ontinyent. La votació electrònica és activa a des de la mitjanit de diumenge a dilluns a la web ontinyentparticipa.com.

Per tal d’incentivar la participació en aquesta darrera part de la campanya, els proponents poden explicar i defensar les seues propostes aquest dilluns al CIM de Sant Rafel, a les 19.30. A més, personal del Pla Jove participarà en una campanya d’animació al vot en uns quants espais públics de la ciutat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any