El cabaret de ‘Two ladies… or not two ladies’ arriba al teatre Micalet

  • La música és el fil conductor de l’obra, que explica la decadent història de dues dives de l’espectacle

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El teatre Micalet de València commemora el Dia Internacional de la Dona amb l’espectacle de cabaret ‘Two ladies… or not two ladies‘. És una obra burlesca interpretada per Noèlia Pérez i Josep Maria Zapater, que es podrà veure d’avui fins diumenge. L’argument gira entorn de la complicada relació entre una cantant en hores baixes i el seu pianista.

Una diva de la cançó, alcohòlica i amb problemes d’autoestima, comença una ronda mundial amb un pianista ple d’ambigüitat sexual. Entre números de cabaret, tangos i transformisme es desgranarà la complicada relació de tots dos. Quines són les intencions reals del pianista? Vol eclipsar la diva? Serà capaç d’aguantar el ritme de concerts, ella?

En el decurs de l’obra, un còctel ben carregat d’emocions, no hi faltaran els moments de drama, la rivalitat i l’enveja. Però també hi haurà grans moments d’humor, ben àcids i corrosius. Més enllà de la trama, la música és el fil conductor de tot l’espectacle, en què es barregen gèneres molt variats com ara temes pop, jazz i cançó francesa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any