Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  02.03.2015  11:15

Els carters de Tuïr continuen en vaga

Els carters del centre de tria de Tuir continuen en vaga. Avui és el 36é dia d'aquesta vaga i, segons els sindicats Sud Poste 66 i Cgt Fapt 66, un 60% dels carters titulars la segueixen ...>>
Dl. 2 de març del 2015

Men?ame
 

Segons expliquen aquests sindicats: 'La lluita continua de cara a la sordesa, la provocació i el menyspreu de la direcció de la Poste, que no glorifiquen la seva imatge de marca com s'ha pogut comprovar, ja que hem rebut el suport de nombrosos usuaris del servei públic postal dissabte matí al mercat de Tuïr'.

Els usuaris han reafirmat el seu continu suport (moral i financer) a la lluita dels carters, per a la defensa i el manteniment del centre de correus i han assenyalat les nombroses disfuncions en el servei de correus (correu sense lliurar, lliurament de correu a la veïna, retards anormals, diverses i variades anomalies ...). Diuen que la direcció de la Poste 'vol trencar la vaga, utilitzant personal interí o suplementari, llargament inexperts'.

Pel costat seu, la direcció precisa que ha fet 'proposicions significatives', i que  'algunes concerneixen directament a les condicions de treball dels empleats de correus', en el transcurs d'una reunió de conciliació feta el passat dimecres .

La direcció es lamenta que aquestes proposicions hagin estat  totes rebutjades per les organitzacions sindicals i recorda 'la necessitat de fer evolucionar l'organització de les activitats a Tuïr'. Segons els seus termes, la transferència de les activitats de preparació del correu del centre correu de Tuïr cap a les plataformes de Millars, Toluges i Sant Genís de  Fontanes és una evolució necessària'. Precisa que continua tanmateix, oberta al diàleg sobre les condicions d'acompanyament del projecte'.