De Gispert convocarà la comissió de matèries secretes en deu dies per decidir què fer amb el CD de ‘La Camarga’

  • Malestar a la mesa del parlament per com David Fernández ha gestionat l'entrega de la gravació

VilaWeb
ACN
24.02.2015 - 12:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, convocarà en un termini màxim de deu dies la Comissió de Matèries Secretes o Reservades (CMSR) –de la qual també n’és presidenta– per decidir què fer amb el CD de ‘La Camarga’ que ahir Jordi Pujol Ferrusola va lliurar a David Fernández. El president de la comissió d’investigació sobre el frau i també membre de la CMSR encara no ha lliurat la còpia a De Gispert, segons fonts parlamentàries.

En la reunió ordinària d’aquest dimarts de la mesa del parlament diversos diputats han expressat el seu malestar per la manera en què Fernández ha gestionat l’entrega d’aquest material. Consideren que hauria hagut de donar-la al lletrat de la comissió.

La mesa del parlament també ha mostrat la seva sorpresa pel fet que Fernández no hagi acudit avui a la reunió de la junta de portaveus, on s’esperava que fes entrega de la gravació a la presidenta de la cambra catalana.

En una entrevista aquest matí a Rac1, el diputat de la CUP ha explicat que encara no ha escoltat la conversa íntegra entre l’ex-parella del fill gran de l’ex-president Jordi Pujol, Maria Victòria Álvarez, i la presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, però que sí que n’ha fet una còpia de seguretat.

A més, ha opinat que ‘el més normal’ seria transcriure el contingut de la conversa i posar-ho a disposició dels diputats que són membres de la comissió en un ‘entorn digital i restringit’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any