L’ANC obre les inscripcions per a l’acte de divendres ‘On tot comença’

  • Serà el tret de sortida de les accions de l'assemblea de cara al 27-S

VilaWeb
Redacció
24.02.2015 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana ja escalfa motors per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre, unes eleccions en què els catalans votaran en clau plebiscitària sobre el futur del país i ‘votaran sobre la independència per començar a construir un país nou, més just i pròsper’. El tret de sortida serà aquest divendres amb un acte a la Fira de Cornellà que té per lema ‘27092015: On tot comença’.

Queden per endavant set mesos en què l’ANC es marca com a objectiu d’ampliar la majoria social independentista, ‘set mesos d’esforç i de molta feina, però també d’il·lusió per l’oportunitat que s’obre davant nostre’, diu l’ANC als seus socis. Bona part d’aquesta feina s’explicarà en l’acte de divendres, que començarà a les 20.00, on l’ANC anunciarà les accions que farà a partir d’ara ‘per explicar que la independència no és el final de res sinó és el començament de tot’.

L’aforament de la Fira de Cornellà és limitat a dues mil persones i per això l’ANC ha obert un formulari on s’ha d’inscriure tothom que hi vulgui assistir. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any