Ses Bubotes Fan por

  • Un grup format per músiscs professionals i joves de Mallorca, treuen el seu primer disc el pròxim 28 de febrer al Teatre de Llosseta

VilaWeb
Redacció
24.02.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

QUI SÓN SES BUBOTES?

SES BUBOTES som un conegut grup de versions en les “Verbenes” estiuenques de la illa de Mallorca i tot tipus de festes privades. Practiquem els principals èxits d’ahir i del moment, i aquest 2015 hem tret el nostre disc debut amb temes propis, frescs i addictius.

El grup està format per músics professionals joves, ben formats, simpàtics, addictes al mòbil, amb una òptima forma física, sobretot el nostre cantant, que farà les delícies del públic més exigent, SES BUBOTES és sinònim de garantia d’un autèntic “fiestón”.

Nosaltres som Miquel, Pedro A, Pedro S, Fernando i Tomeu.

QUÈ ENS PODEU EXPLICAR DEL VOSTRE DISC DEBUT?

Després de més de cinc anys girant per bars, revetlles d’estiu i tot tipus de festes ha arribat el moment de crear les nostres pròpies cançons. Cançons fresques, diferents, canalles i perfectes per anar-se de festa.

Un disc debut auto editat, amb la col·laboració d’Agustín el Casta aportant el seu estil amb frases “coventes”, i amb la col·laboració també del conegut Productor nacional Daniel Ambrojo

El Disc Debut es titula “*Ses Bubotes Surten d’es LLit” que significa que tots som una Bubota que hibernem i esperem que arribi l’esperat estiu (o bastaria també amb un dia de bon temps) per anar-nos de “guateque”.

En definitiva, ho titulem així perquè ens agrada fer moltes coses al llit.

Es pot trobar a *Youtube i *Spotify el nostre disc debut i en format físic en el nostre directes i també en la tenda de música a Inca “General *Music”. Està clar que tenim Facebook i lloc web www.sesbubotes.com.

QUINS SÓN ELS VOSTRES PROPERS PLANS?

De moment el nostre pla més immediat és la presentació del nostre disc debut el proper 28 de febrer en el TEATRE LLOSETA a partir de les 21:00 amb artistes convidats i amb una festa espectacular, la nostra actuació serà a les 22:00.

A partir d’aquí s’estan tancant dates per a tot tipus de festes de cara a la temporada d’estiu 2015 sobretot concerts de “verbenes” de tots els pobles de Mallorca.

La revetlla és l’hàbitat natural de ses bubotes

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any