Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  18.02.2015  16:43

La Vall d'Albaida recupera el premi de Literatura Eròtica

La Mancomunitat el torna a convocar, ja amb periodicitat biennal

Men?ame
 

Després de la celebració, l’any 2013, de les vint edicions del Premi de Literatura Eròtica, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida va decidir l’any passat de sacrificar aquesta convocatòria literària de referència al noste país per a anivellar el pressupost de l’ens comarcal. Segons es va informar des de la Mancomunitat, la decisió implicava canviar la periodicitat de la convocatòria del premi, que passaria a ser biennal.

Amb l’aprovació dilluns passat del pressupost de la Mancomunitat per a 2015, l’àrea de Cultura ha recuperat el guardó, les bases del qual ja s’han fet públiques. Hi col·labora Edicions Bromera, que publicarà l’obra guanyadora, la qual triarà el jurat format per Lucia Arenas, representant el col·lectiu Renadiu; Salvador Bataller d’Edicions Bromera; M. Josep Micó, nomenada per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida; Conxa Rovira com a guanyadora de l’última convocatòria, i el president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida qui presidirà el jurat.

La festa de lliurament de l’únic premi dedicat a la literatura eròtica en català, es farà com és tradicional, al voltant de la Nit de Sant Joan.

Crítiques al canvi de periodicitat

L'any passat hi va haver crítiques a la decisió de la Mancomunitat de no convocar el premi, principalment des de l'àmbit literari, que temien que aquell any en blanc fóra una l'avantsala de la seua desaparició posterior.