Duran i Lleida veu una campanya contra ell però alerta: ‘No em tombaran’

  • El líder d'Unió espera que hi hagi reconciliació entre CDC i UDC tot i que adverteix que 'són moltes coses'

VilaWeb
ACN
11.02.2015 - 23:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha denunciat que veu una campanya contra ell després del desacord entre les dues formacions que conformen la coalició nacionalista en la votació per la presa en consideració del pacte contra el gihadisme proposat per PP i PSOE. Ho ha dit en declaracions a 8TV, on el líder d’Unió també s’ha mostrat desafiant: ‘No em tombaran’.

Més enllà d’això ha manifestat el desig perquè ‘hi hagi reconciliació’, tot i que ha advertit que ‘són moltes coses’. Per al portaveu de CiU al congrés esànyol, l’episodi posa en dubte la utilitat de les reunions de grup entre CDC i UDC. ‘No ens porta enlloc’, ha asseverat. Duran ha recordat que PP i PSOE li van oferir adherir-se al pacte, però que ell va dir que no perquè està tip que se’ls convidi a darrera hora. També va dir que més enllà de les formes, en qüestions de terrorisme CiU n’estaria al costat cosa que, al seu parer, implicava ‘tàcitament’ que s’acceptaria a tràmit.

Així ho va explicar a la Comissió Executiva Nacional de CiU la setmana passada ‘i així ho vaig entendre fins a un minut abans de votar’. Duran ha denunciat que ‘en el darrer segon, després que Pere Macias (CDC) digués que sí, hi va haver trucada del nucli CDC per dir que s’hi abstinguessin’.

Per al portaveu de CiU al congrés espanyol, l’episodi posa en dubte la utilitat de les reunions de grup entre CDC i UDC. ‘No ens porta enlloc. Si ens hem de separar, que sigui per una qüestió important, qui hagi buscat separació que ho expliqui’.

Informació relacionada:

Crisi oberta sense precedents entre CDC i Unió

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any