Cesk Freixas posarà la banda sonora al Sant Ovidi d’enguany

  • El director i el productor de la pel·lícula sobre l'artista alcoià n'explicaran el procés de realització

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.02.2015 - 22:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Enguany serà dissabte 28 de febrer quan celebrarem la diada de Sant Ovidi. Perquè el dia que farà els vint anys que es va morir l’Ovidi Montllor hi haurà moltes més coses. I perquè volem.

Com els altres anys, en col·laboració amb Ca les Senyoretes d’Otos, tindrem una nit dedicada a l’artista alcoià qui continua sent, gràcies a cada vegada més jovent, un referent de les lluites del país. Per a la festa d’enguany hem convidat els responsables de la pel·lícula ‘L’Ovidi: el Making of de la pel·lícula que mai es va fer‘. Ens acompanyaran el director del film, Vicent Tamarit, i el productor, Carles Miralles, per a explicar-nos el llarg procés d’aquesta producció que protagonitzaran els actors Eduard Fernàndez i Rosanna Pastor. A hores d’ara, la productora Aire de Cinema, en col·laboració amb Diagonal Televisió, tenen en marxa una campanya de micromecenatge per a recaptar 30.000 euros amb què finançar el projecte.

Això serà la primera part de la nit. En la segona, després del sopar, gaudirem de les cançons que durà el cantant Cesk Freixas per a qui, segons va declarar en una entrevista recent, l’Ovidi és un referent ‘no estrictament musical sinó ideològic i polític’. El cantant penedesenc arriba amb el disc nou ‘Protesta’, publicat no fa un any. És el cinq    ué de la seua carrera musical, el més contundent i orgànic de la seua discografia i el que representa també un retorn a les arrels reivindicatives.

La festa de Sant Ovidi començarà a les 19.00, i com sempre, les places són limitades. Cal fer-ne la reserva al telèfon 962358032 o al correu casa@ruralotos.com.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any