Curs de català per adults a la Casa de la Generalitat

  • Dj. 9 de gener del 2014 (nit)
    La Casa de la Generalitat a Perpinyà torna a proposar cursos intensius de català per adults ...>>

VilaWeb
Redacció
09.01.2014 - 18:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Al mes de febrer començaran els nous cursos de català intensius a la Casa de la Generalitat, uns cursos pensats per persones que volen adquirir un  cert nivell en aquesta llengua en relativament poc temps. En aquest quadrimestre les persones interessades podran escollir entre dues modalitats. La primera és el nivell Iniciació, reservat als principiants: cada dijous de 10h a 13h (menys vacances escolars i dies festius), del 13 de febrer al 26 de juny. Preu d’inscripció, per 45 hores de cursos: 100 €uros.

La segona modalitat és de nivell Complementari, per persones que volen millorar llur nivell de català: cada dimecres de 10h a 13h (menys vacances escolars i dies festius), del 12 de febrer al 25 de juny. Preu d’inscripció, per 45 hores de cursos: 110 €uros.

Aquests dos cursos estan organitzats en col·laboració amb l’associació Òmnium Catalunya Nord., iles inscripcions ja són obertes. El nombre de places essent limitat, les persones interessades tenen interès a formalitzar ràpidament les inscripcions. No dubteu a informar-vos: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000  Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any