L’ANC demana idees per a un Onze de Setembre ‘més polític’

  • Les bases de l'organització poden enviar propostes fins a final de mes

VilaWeb
Redacció
05.02.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) comença a preparar el terreny internament per a l’Onze de Setembre d’enguany. Després de l’acord entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el president d’ERC, Oriol Junqueras, per convocar eleccions el 27 de setembre, l’ANC demana a les bases que facin propostes per a decidir el contingut de la mobilització de la Diada Nacional de Catalunya d’enguany, pocs dies abans dels comicis.

El comunicat que l’ANC ha adreçat a les assemblees territorials i sectorials diu: ‘Per guanyar el 27-S cal una darrera mobilització […] més plena de contingut polític i més nombrosa.’ També s’hi subratlla que la mobilització no hauria de perdre el caràcter festiu. El límit per a fer arribar aquestes iniciatives és el 28 de febrer.

L’entitat que ha liderat les mobilitzacions de l’Onze de Setembre dels darrers anys –una gran manifestació el 2012, la Via Catalana del 2013 i la V del 2014– enguany no en tenia cap de prevista, car el seu calendari fixava la diada de Sant Jordi com la data en què es declararia la independència de Catalunya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any