Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  04.02.2015  17:49

Ximo Caffarena impartirà un nou curs de composició musical

Organitzat per Folksona, els dies 28 i 29 de març a Agullent

Men?ame
 

El músic Ximo Caffarena torna a impartir enguany el curs organitzat per Folksona-Associació Pont Folk a l’ermita de Sant Vicent d’Agullent. En aquesta tercera edició, s’ofereix el nivell 2 del ‘Curs d’iniciació a la composició’ els dies 28 i 29 de març.

Les jornades es desenvoluparan amb un programa que inclou una part dedicada a preliminars (cadència, arpegis, acords quatriada…) i a la creació melòdica (compassos binaris i ternaris, estructura, frase i silenci…). Diumenge es dedicarà a preparació de partitures, assaig i un concert final de 10.00 a 14.00.

Les inscripcions al curs, que té un preu de seixanta euros, s’han de fer a través del correu electrònic folksona@gmail.com. El preu inclou les classes (dotze hores) i la pensió completa.

Ximo Caffarena és compositor, arranjador i instrumentista de flauta, guitarra, percussió i saxofon; i ha treballat en discos de grups i artistes com Al Tall, Urbàlia Rurana, Sonadors de la Guaita i Patxinguez-Z entre més.