Les escoles Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent tornen a mobilitzar-se en el ‘Dimecres en lluita’

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.01.2015 - 00:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les escoles Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent han pres aquest dimecres el relleu dels actes de protesta convocats per les plataformes comarcals en defensa de l’ensenyament públic. Els anomenats ‘Dimecres en lluita’ van començar el 21 de gener a Castelló de la Plana, i la setmana passada es van convocar al col·legi Cremona d’Alaquàs.

Aquesta setmana era el torn d’Ontinyent, on les AMPA de les dues escoles han protagonitzat concenrtracions a les portes dels centres deu minuts abans del començament de les classes. Convocats per la Plataforma Prou i les dues AMPA, a més de les concentracions, totes dues han organitzat sopars a les instal·lacions escolars. Al Bonavista, a més, la directora del centre, Patri Folgueras, ha fet unan xarrada sobre les conseqüències de l’aplicació de la LOMCE, i a continuació l’escriptor Pep Alfonso ha recitat alguns dels seus poemes i ha presentat el club de lectura comarcal que acaba de crear Renadiu-col·lectiu d’escriptors de la Vall d’Albaida. Al CEIP Martínez Valls s’hi ha celebrat una assemblea per a informar sobre el procés de revàlides.

Ales escoles Vicent Gironés i Lluís Vives també es van fer concentracions, i a migdia, alumnes de l’IES Pou Clar es vam sumar a les reivindicacions amb pancartes a la porta de l’institut.

Els ‘Dimecres en lluita’ reprenen les accions en defensa de la qualitat de l’ensenyament públic, i contra les supressions d’unitats i l’augment del nombre d’alumnes per aula.

Vídeo: Pep Alfonso recita un dels seus poemes a l’escola Bonavista

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any