La vaga de la Poste continua a Tuïr, no a Perpinyà

  • Després de dos dies de vaga, els carters de Perpinyà han decidir tornar a la feina, no com els de Tuïr que continuen un dia més ...>>
    Dc. 28 de gener del 2015

VilaWeb
Redacció
28.01.2015 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui al matí, els treballadors de la Poste de Perpinyà han decidit tornar a la feina, a causa de la marxa de les negociacions amb la direcció de l’empresa, amb la posada a disposició de mitjans suplementaris (personal i logística). Per contra, els treballadors de la Poste de Tuïr han votat continuar un dia més amb la vaga. La mobilització s’articula al voltant de l’oposició al projecte de tancament de l’establiment de Tuïr, on treballen 27 carters.

Dimarts vespre, representants sindicals han estat rebuts en prefectura pel director de gabinet Fabrice Rosay, una cita que no ha permès cap avançament: ‘Continuem demanant la mediació de la prefecte Josiane Chevalier ja que aquest projecte de tancament, amb el pretext de realitzar economies d’escala, és una aberració’, ha declarat aquest matí Jean-Michel Sol, secretari-adjunt de  Sud Post 66.

Els sindicats asseguren que no volen ser dogmàtics, sinó que volen fer proposicions. Així demanen la suspensió durant dos anys, del projecte de tancament de la Poste de Tuïr, però també una gestió a distància de part de l’empresa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any