Alumnes de l’IES Pou Clar es concentraran en suport als ‘Dimecres en lluita’ per la l’escola pública

  • Les escoles Martínez Valls i Bonavista fan actes reivindicatius

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.01.2015 - 00:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les escoles Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent fan aquest dimecres actes reivindicatius dins la campanya ‘Dimecres en lluita’ per l’escola pública, convocats per les plataformes comarcals en defensa de l’ensenyament. A les escoles se sumaran alumnes de l’IES Pou Clar, que han anunciat una concentració a les 12.55 a la porta del centre convocada pel Front Estudiantil Unificat.

Les plataformes comarcals en defensa de l’escola pública valenciana van començar passades les festes de Nadal una campanya d’actes reivindicatius, consistents a fer concentracions a les portes de les escoles deu minuts abans del començament de les classes del matí. Els anomenats ‘Dimecres en lluita’ van iniciar-se a Castelló de la Plana, dimecres dia 14. Aquesta setmana és el torn d’Ontinyent, on s’han convocat actes a les escoles Martínez Valls i Bonavista.

Convocats per la Plataforma Prou i les dues AMPA, a més de les concentracions, totes dues escoles faran a les 21.00 sopars a les instal·lacions escolars. Al Bonavista, a més, a les 22.00 la directora del centre, Patri Folgueras, explicarà les conseqüències de l’aplicació de la LOMCE, i a les 22.45 Pep Alfonso presentarà el club de lectura que acaba de crear Renadiu-col·lectiu d’escriptors de la Vall d’Albaida i farà una lectura de textos.
Per la seua banda, al CEIP Martínez Valls tindrà lloc una assemblea, a les 22.00, per a informar sobre el procés de revàlides.

La decisió d’engegar aquesta campanya es va prendre en la trobada de plataformes comarcals celebrada el 10 de gener a l’escola Bonavista d’Ontinyent, i reprén les mobilitzacions que ja es feien el curs passat. Aquests ‘Dimecres per la pública’, a diferència de les accions dels dijous de l’any passat, es convoquen només una vegada al mes en cada localitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any