Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  26.01.2015  06:00

El govern valencià no convoca ni una plaça per a mestres de català

La conselleria d'Educació fa públiques les places i les proves es faran a l'estiu

Men?ame
 

La conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana ha fet públic en un comunicat que convocarà per a aquest estiu les oposicions per a les noves places de docent en primària i secundària. I entre les prop de sis-centes noves places no n'hi ha ni una de prevista per a mestre de llengua catalana. Del total de l'oferta de places, el 33% són en per a l'ensenyament de llengua anglesa.

La conselleria especifica així les places que ofereix per al cos de mestres: de les 409 disponibles, n'hi ha 164 de previstes per a professor d'anglès; 55 d'educació infantil; 50 d'audició i llenguatge; 50 de pedagogia terapèutica; 50 de primària, 20 d'educació física i 20 més de música. I dels 174 llocs per a secundària, n'hi ha 32 que corresponen a l'especialitat d'anglès; 30 d'orientació educativa; 20 de llengua castellana i literatura; 20 de geografia i història, 17 de matemàtiques, 15 d'educació física, 10 de física i química, 10 de biologia i geologia, 7 de formació i orientació laboral, 5 d'intervenció sociocomunitària, 5 d'economia i 3 de processos de producció agrària.