Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  22.01.2015  08:55

Autor/s: ACN

Carles Martí va explicar a Clos que un test havia ferit un agent de la guàrdia urbana

Un tècnic va traslladar aquesta hipòtesi a l'ex-regidor perquè el batlle la comentés als periodistes quan li fessin preguntes sobre els fets

Men?ame
 

L'ex-regidor de Ciutat Vella Carles Martí ha revelat que havia estat ell mateix qui el 4 de febrer de 2006 havia explicat al batlle de Barcelona d'aleshores, Joan Clos, que el causant de les ferides a un agent de la guàrdia urbana havia estat un test que havia caigut des de l'edifici del carrer de Sant Pere més Baix. Ho explica Martí mateix en declaracions a 'El Periodico'. Segons que diu, aquell dia el batlle Joan Clos inaugurava una exposició sobre els 'papers de Salamanca' i quan els periodistes van fer-li preguntes sobre els fets Clos va demanar-ne informació a Martí, i aquest la va sol·licitar a un tècnic, que li va explicar la versió del test.

'Vaig demanar a un dels tècnics que ens acompanyaven que mirés què havia passat. Em va dir que havien ferit un guàrdia amb un test. Vaig traslladar la informació al batlle i ell ho va explicar als periodistes', comenta Martí, actualment senador del PSC.

D'una altra banda, Martí lleva importància al fet que Clos es referís al test aquells primers dies. 'En tots els successos hi ha unes primeres hores de confusió fins que s'aclareixen', diu.