Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  17.01.2015  11:15

Circulació difícil a les carreteres de muntanya

Tornen les dificultats de circulació a les carreteres que van cap a les estacions d'esquí nord-catalanes i a l'Alt Conflent, Cerdanya i el Capcir ...>>
Ds. 17 de gener del 2015

Men?ame
 

Com ahir divendres, els allaus dificulten la circulació en les carreteres que van cap a les estacions d'esquí i cap a Cerdanya, el Capcir i l'alt Conflent. Però sobretot les dificultats es troben al sector del Coll de Pimorent. S'hi necessiten equipaments especials en particular per circular sobre la RN 22 per accedir al Pas de la Casa i a Andorra; també entre la Vinyola i la Croisade a la RN 320 ( al Coll de Pimorent) i al RD 618.

També s'ha de ser molt curosos circulant cap a l'entrada sur del Túnel de Pimorent, a la Vinyola a la RN 320. La circulació entre Fontpedrosa i Sallagosa a la RN 116 és difícil, així com a totes les carreteres departamentals dels Alts Cantons .

Consulteu la web de la  direction interdépartementale des routes du Sud-Ouest.

Consulteu també , els riscos de nevades i allaus a la web de Météo France des d'aquí

Com sempre, teniu també a la vostra disposició la web de la carta VH, que dóna informacions en temps real sobre les condicions de conducció de la xarxa de la DIR Sud-Oest, amb vistes preses per càmeres disposades sobre sectors sensibles, els missatges del PMV (Rètols amb missatges canviants) així com les informacions de circulació i els consells, per telefon al  04 68 38 12 05.