Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  16.01.2015  11:35

Els cinemes Verdi, en perill de tancament

El propietari del local pressiona la direcció per canviar de negoci

Men?ame
 

La direcció dels cinemes Verdi i el propietari de la finca passen per una mala relació que podria portar al tancament de les històriques sales del barri de Gràcia. Així ho publica el setmanari L'Independent, que explica que el propietari va enviar un burofax el mes de juliol amb l'amenaça implícita de rescindir el contracte, esgrimint una oferta alternativa.

Des que van rebre aquell burofax, el director, Enric Pérez, va demanar l'ajuda del Districte de Gràcia, dels botiguers i del departament de Cultura de la Generalitat.

Des del Districte de Gràcia, diu el setmanari, asseguren que no hi ha cap petició de nova activitat per al local de les cinc sales del Verdi. L'ajuntament negocia una solució per a salvar els cinemes, que tenen problemes econòmics des de fa temps, que no s'han solucionat del tot després d'haver reduït plantilla.

Una de les solucions apuntades és la fórmula adoptada per a la recuperació dels Lauren Sant Andreu, que van tancar el 2011, que passa per un acord entre l'ajuntament i els creditors de l'empresa i un nou promotor a canvi de quedar-se una de les sales per al Sant Andreu-Teatre.

El mes de novembre la direcció dels Verdi va tenir una reunió amb trenta representants de l'Associació de Comerciants de Verdi, que aproven de fer una campanya per a la salvació dels cinemes.