L’ANC mobilitza a Twitter però no als balcons

  • L'etiqueta #AcordiEleccionsJa esdevé tema dominant mundial a Twitter, però el repic d'atuells no té seguiment

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
12.01.2015 - 21:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A diferència dels repics de cassoles multitudinaris dels dies previs al 9-N, el que ha convocat avui al vespre l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per a exigir a Mas i a Junqueras un acord per a l’avançament electoral ha tingut un seguiment molt escàs, i amb prou feines si s’ha fet sentir. S’havia convocat a dos quarts de deu del vespre, però no ha tingut pas l’impacte de la convocatòria del novembre. En canvi, la crida que ha fet l’ANC a Twitter amb l’etiqueta #AcordiEleccionsJa sí que ha tingut molta difusió, i en pocs minuts ha esdevingut ‘trending topic’ mundial.

Vegeu els piulets que es publiquen amb aquesta etiqueta:


La intenció de l’entitat és de repetir totes dues accions fins dijous mentre no hi hagi acord.

I si dijous no s’ha arribat a cap acord, l’ANC preveu de convocar per a aquell mateix dia concentracions a tot el territori. I també ha anunciat una ‘mobilització de més intensitat’ diumenge si aleshores tampoc no s’ha arribat a cap acord. 

Segons que explica l’ANC en un comunicat, el secretariat nacional va decidir dissabte de consultar associats, simpatitzants i col·laboradors, per decidir quina posició havia de tenir l’ANC. Si hi ha acord, diu, aquesta consulta servirà per a definir el grau d’implicació i de compromís de l’organització en aquestes eleccions. Si no, la consulta serà el punt de partida per fer pública la posició i la proposta d’actuació de l’Assemblea a curt termini.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any