L’ANC anuncia piulades massives, repics d’atuells i concentracions fins que hi hagi acord per a les eleccions

  • Fixa el 15 de gener com a data límit per a l'acord

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
12.01.2015 - 13:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol que hi hagi un acord abans de dijous per a convocar eleccions de caràcter plebiscitari, que haurien de fer-se abans de les municipals, i per això ha decidit d’emprendre una campanya de mobilitzacions que comença aquest vespre mateix. Amb el nom ‘Acord, eleccions i independència’, l’ANC fa una crida a fer una piulada massiva a Twitter avui a les 20.30 i a participar en repics d’atuells una hora més tard, a les 21.30. La intenció és repetir totes dues accions fins dijous mentre no hi hagi acord. 

I si dijous no s’ha arribat a cap acord, l’ANC preveu de convocar per a aquell mateix dia concentracions a tot el territori. I també ha anunciat una ‘mobilització de major intensitat’ per a diumenge si aleshores tampoc no s’ha arribat a cap acord. 

Segons que explica l’ANC en un comunicat, el secretariat nacional va decidir dissabte de consultar associats, simpatitzants i col·laboradors, per decidir quin ha de ser el posicionament de l’ANC, ‘tant si s’arriba a un acord, com en el cas no desitjable que aquest acord no es produeixi’. Si n’hi ha, diu, aquesta consulta servirà ‘per definir quin ha de ser el grau d’implicació i de compromís de l’organització en aquestes eleccions’. Si no n’hi ha, la consulta ‘serà el punt de partida per fer públic el posicionament i la proposta d’actuació a curt termini de l’Assemblea’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any