Alfred Bosch: ‘Estem d’acord fins a l’última coma amb la proposta de Mas’

  • Evita parlar d'una llista amb independents i assegura que incorporaran 'gent pròpia'

VilaWeb
VilaWeb
ACN
11.01.2015 - 13:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat avui que l’acord entre Mas i Junqueras per a les eleccions és imminent. ‘Nosaltres estem d’acord fins a l’última coma amb la darrera proposta del president Mas’, ha recordat Bosch des dels Tres Tombs de Sant Andreu. ‘Això vol dir que entenem que Mas faci una llista transversal incorporant gent de la societat civil i nosaltres farem la llista amb gent pròpia, que és el que diu textualment la proposta que nosaltres acceptem fins a l’última lletra’, ha continuat el republicà. ‘Per tant, endavant. Podem salpar president, som-hi i no fem esperar més el poble de Catalunya. Tenim una ocasió d’or a tocar’, ha afirmat Bosch.

Així, ERC està d’acord en què hi hagi una llista transversal encapçalada per Mas i que integri personalitats independents, a més de la resta de llistes dels partits. Tot i les paraules d’Alfred Bosch, ERC no descarta clarament incloure també personalitats independents que siguin l’entorn del partit, encara que la proposta de Mas no contempli aquesta opció.

Ahir la secretària general d’ERC, Marta Rovira, va dir que les personalitats que hi haurà a cada llista ‘no seran un escull’ per arribar a un acord. Va explicar que als republicans els sembla bé que Mas confeccioni la seva llista amb totes les personalitats independents que li sembli i que, després, ERC inclouria els independents que quedin, que serien de l’entorn d’ERC.

Informació relacionada:

CDC insta ERC a traslladar el debat a la taula de negociació

ERC diu que els independents no seran un escull per a l’acord

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any