Marta Rovira: ‘Els independents no seran un escull per un acord’

  • Rovira diu que la llista d'ERC incorporarà només persones de l'entorn del partit · ERC demana una reunió urgent amb el president Mas i les entitats de la societat civil

VilaWeb
Redacció
10.01.2015 - 12:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha insistit que hi pot haver un acord sobre la fórmula de les eleccions perquè als republicants els sembla bé la tercera de les opcions que va plantejar ahir el president Mas, que consisteix en una llista transversal encapçalada pel president Mas amb independents i llistes dels partits. Tanmateix, ERC no descarta incloure també personalitats independents de l’entorn del partit, encara que la proposta de Mas no contempli aquesta opció.

Rovira ha dit que els independents que hi haurà a cada llista ‘no seran un escull’ per arribar a un acord. Ha explicat que als republicans els sembla bé que Mas confeccioni la seva llista amb totes les personalitats independents que li sembli i ha afegit que ERC inclouria els independents que quedin.

ERC ha demanat una reunió al president Mas i a les entitats de la societat civil per aquest mateix cap de setmana per a arribar a un acord sobre la fórmula dels comicis. En aquest sentit, Rovira ha insistit que cal que les eleccions es convoquin abans de les municipals.

Informació relacionada:

Editorial: El dic s’ha trencat

ERC i el govern tornen a discrepar després d’anunciar un principi d’acord

ANC i Òmnium es congratulen de la voluntat d’acord entre el govern i ERC

SMS de Mas a Junqueras: ‘Segueixes volent imposar el teu model’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any