La Pobla del Duc construirà un auditori nou

  • La primera fase de les obres començarà el mes que ve

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.01.2015 - 00:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de la Pobla del Duc començarà el mes que ve la primera fase de la construcció d’un auditori municipal nou al solar de les escoles velles, a l’avinguda de la Constitució. El batle, Vicent Gomar, ha justificat aquesta inversió com una ‘aposta decidida de l’Ajuntament per un nou espai que done resposta a les demandes de les associacions i les necessitats del municipi’.

Aquesta primera fase de construcció es finançarà amb l’aportació del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2014-2015 de la Diputació, que hi destinarà de manera íntegra els 97.000 euros atorgats a la localitat. Els treballs duraran entre dos i tres mesos, i permetran de fer els fonaments i l’estructura de l’edifici. A partir d’ací, les obres es reprendran ‘en funció de la dotació pressupostària amb què es compte fins a finalitzar l’obra’, segons la informació facilitada pel PSOE, partit que té el govern local.

En una nota de premsa emesa pels socialistes, Vicent Gomar ha afirmat que les instal·lacions municipals actuals ‘no són espais adequats i amb condicions per a la realització d’actes de gran afluència’. A hores d’ara, la Pobla del Duc compta amb un auditori amb capacitat per a cent vint persones. El nou en tindrà quatre-centes per a ‘donar resposta a les associacions de la Pobla, que demanen un espai digne’, assegura el batle, qui diu que es proposa que les associacions ‘tinguen un paper actiu en la programació de les activtats’ que s’hi programen.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any