Notícies

Divendres  02.01.2015  10:55

Continuen les dificultats de circulació a Cerdanya,i el Capcir

Continua nevant tant a la Cerdanya com al Capcir. Una cosa bona pels usuaris de les estacions d'esquí però, no us sorprendrà, dolenta pels que tenen que circular per les seues carreteres ...>>
Dv. 2 de gener del 2014

Men?ame
 

Així la circulació és delicada a la RN320, per creuar el Coll de Pimorent i sobre la RN 22 de la Croisade al Pas de la Casa. Però la  direction interdépartementale des routes du Sud-Ouest considera que, a la resta de les carreteres d, les dificultats són 'normals' per aquesta època de l'any (hivern). Malgrat tot recorda l'obligació de circular, a la muntanya, amb equipaments especials per als vehicles (qui hi hagi risc neu o de gel).

Podeu consultar, els riscos de nevades i allaus a la web de Météo France des d'aquí.

Així mateix, vos recordem que teniu també a la vostra disposició la web de la carta VH, que dóna informacions en temps real sobre les condicions de conducció de la xarxa de la DIR Sud-Oest, amb vistes preses per càmeres disposades als sectors sensibles, els missatges del PMV (Rètols amb missatges canviants) així com les informacions de circulació i els consells, per telefon al  04 68 38 12 05.