Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dimarts  30.12.2014  20:00

300 contes per a un Tricentenari: El rei i la velleta

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Diuen i expliquen que a Catalunya hi havia un rei antipàtic i desagradable. Ho era tant que tothom volia que es morís. Com que el mateix rei sabia que queia antipàtic a tothom, encara el feia ser-ho més. Ho manava tot a cops i renys. Ve't aquí que un dia el rei, que es deia Pere, estava més enfadat de l'habitual i va deixar anar al ministre: 'Ja ho sé que ningú m'estima i que tothom em vol veure mort.'. I el ministre, ràpidament li va respondre: 'No, no tothom! Hi ha una velleta que viu a prop d'aquí que se l'estima.' Qui era aquesta velleta tan misteriosa? Això millor que us ho expliqui el rondallaire al conte d'avui: El rei i la velleta.

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo i per a tots els públics, explicat per Albert Estengre. Podeu seguir-los i comentar-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.