Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  26.12.2014  11:20

L'atur torna a pujar en Novembre

El passat mes de novembre l'atur va pujar, a Catalunya Nord, un 0,9% en categoria A, mentre que a la regió Llenguadoc-Rosselló, la pujada va ser d'un 0,7% en aquesta categoria ...>>
Dv. 26 de desembre del 2014

Men?ame
 

Això vol dir que, durant el mes de novembre s'han registrat, en categoria A, 318 persones més. En total hi ha 33 905 persones aturades, sempre segons les dades oficials de Pôle Emploi. Cal recordar que, segons les dades de l'observatoire stadistique de Pôle Emploi l'atur havia baixat el passat mes d'octubre un 0,8% deixant els aturats en 33 587 persones.

En un any l'atur ha pujat un 8,3%, sent el departament de la regió Llenguadoc Rosselló on més ha pujat, En total a la regió l'atur ha augmentat en un any un 6,3%.

En total hi ha 46 273 persones inscrites en totes les categories (A, B, C) a finals de novembre en Pôle Emploi.

Si vos interessa, trobareu en el document adjunt a la noticia (pdf, en francès) totes les dades oficials de l'atur del mes de novembre, tant a la regió Llenguadoc-Rosselló, com desglossada per departaments.