Natalia Ermakova, doble guanyadora del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

  • Moda Actual per l'institut Guindàvol de Lleida

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La poalenca Natalia Ermakova ha estat la gran guanyadora del XLIX Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa amb el primer premi en Fantasia, amb el disseny “Amaterasu”, i en Època amb “Alix, l’última tsarina”. Per la seva part els alumnes de segon de CF Grau Mitjà de Moda de l’institut Guindàvols de Lleida han guanyat Moda Actual amb el disseny “Des Éllairs de Lumière”.

Pel que fa al X Concurs de Vestits de Paper per a nines Barbie ha guanyat el disseny “Elegància” d’Anastasia Petrova de Mollerussa.

Època

Els altres vestits guardonats foren “Boda del amor eterno” de la Llar de Jubilats Joan Bañeres i Cateure d’Alguaire; “Sofia Federica von Anhalt” de Paquita Pagà d’Amposta, i “L’edat de l’epegància” de Carme Solà d’Alguaire.

Fantasia

També van rebre premi “Conjunt floral” de Pepita Mas. Adelina Pujol i Anastasia Petrova de Mollerussa; “Mirallet, mirallet, qui és la mes bella?” de M.Àngels Serrasolsas de Vacarisses, i “Esclat de colors” del Grup Nou d’Amposta.

Moda Actual

Els dissenys que van tenir guardó foren “Chic glamourous” de Josefina Xufré de Cerdanyola del Vallès; “Encaje de Bruselas” d’Anastasia Petrova de Mollerussa, i “Delicadesa” d’Eva Soto de Cambrados.

Nines Barbie

Els altres dos premis d’aquesta categoria foren per a “Alba” d’Eva Soto de Cambrados, i “Vintage” d’Angela Quijano de Mollerussa.

Els altres premis

A banda dels quatre premis per categoria que pugen a la passarel·la del Teatre L’Amistat de Mollerussa, durant la Gala de nit, enguany presentada per Elisabet Carnicé, és lliuren altres distincions.

El Didal d’Or que reconeix una trajectòria dins del certamen, ha estat per a Adelina Pujol de Mollerussa. El Premi Konrad Muhr, al millor disseny i originalitat ha estat per “Delicadesa” d’ Eva Soto, de Pontevedra, també quart premi de la categoria actual. I l’Agulla d’Or, Pr a la peça millor cosida amb agulla, ha estat pel disseny “Elegància” de Teresa Codony, de Mollerussa.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any