El Tren Groc esclós del programa ‘Tren a 1 €uro’

  • El Consell regional ha decidit excloure al Tren Groc del programa 'Un tren a 1 €uro'. Això ha provocat un gran malestar en el col·lectiu que lluita per la seua salvació ...>>
    Dm. 14 de desembre del 2014

VilaWeb
Redacció
14.12.2014 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com recordava ERC Catalunya Nord, ahir en un comunicat: ‘A comptar del 1 de Gener 2016, la línia del Tren Groc entre Font Romeu i La Tor de Carol,serà tancada per sempre , per manca de voluntat política i de finançaments’.  Ara amb l’exclusió del programa d’un tren a 1 €uro, sembla que ho tendrà encara més difícil per sobreviure. Els cheminots que treballen en aquesta línia ferroviària, van ser els primers en donar la veu d’alarma i denuncien: ‘la dilació de  l’SNCF i la regió, que no és fan càrrec que, amb una inversió de 125 milions d’€uros, seria suficient per salvar el Tren Groc’.

També han decidit, crear un col·lectiu que agrupa ecologistes, sindicalistes de la CGT i FO, així com a ERC Catalunya Nord, a més de moviments polítics com l’olivier (format per militants de la UMP i del MoDem). Fa mesos que els cheminots de la CGT van posar en plaça una petició que podeu signar en línia des d’aquí , i que entre internet i jornades de mobilització ja ha recollit més de 25.000 signatures.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any