Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  14.12.2014  06:00

Fairphone, el mòbil ètic i just, incorpora el català

El telèfon intel·ligent fabricat amb criteris ètics es va llançar al mercat fa un any

Men?ame
 

En el competit mercat dels telèfons intel·ligents, cada fabricant intenta de cercar unes característiques que singularitzin els seus mòbils respecte de la resta. En aquesta fal·lera, Fairphone ha excel·lit gràcies a un aparell amb totes funcions bàsiques d'un smartphone i el gran afegitó que en tot el procés de fabricació s'han mirat de seguir el màxim nombre de criteris ètics i justos. Llançat al mercat l'any passat (com explicava a l'Internauta el mallorquí Miquel Ballester, un dels cofundadors), en la nova actualització del seu programari s'hi acaba d'afegir el català.

En l'última versió del sistema operatiu de Fairphone, l'1.8 (Kola Nut), feta pública aquest mes, es destaca que el català s'ha afegit a la llista d'idiomes integrats al sistema, cosa que vol dir que moltes més parts del sistema operatiu disposen a partir d'ara de traducció al català.

Us recordem que el febrer passat va passar pel programa l'Internauta un dels cofundadors de Fairphone, el mallorquí Miquel Ballester.