Antoni Carné parla de la campanya ‘Un país lliure, un país millor’ al ‘Fes Ta Festa’

  • El president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català presenta la nova iniciativa editorial 'Lliure i millor' que han engegat amb Gent de la Terra i el CIEMEN

VilaWeb
Redacció
06.12.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, Antoni Carné, visita de nou els micròfons del ‘Fes Ta Festa’ per parlar-nos de publicacions digitals: d’una banda del diari ‘Lliure i millor’, una nova iniciativa editorial que enarbora la campanya ‘Un país lliure, un país millor’ i que ha estat endegada des de les associacions Gent de la Terra, el CIEMEN i l’Ens que ell mateix presideix. I d’altra banda, ens parla també dels importants canvis i novetats a la revista del mateix Ens: Tornaveu.

Tindrem també les seccions habituals com la Crònica castellera en que en Carles Esteve ens presenta aquesta setmana el segon capítol del resum de la temporada 2014, la que ha dedicat a les ‘Colles de gamma bàsica de nou i de gamma alta de vuit’. I a les Dites i refranys, el nostre benvolgut Víctor Pàmies ens convida a reflexionar sobre aquella dita que diu ‘Vull un miracle, encara que el faci el diable’.

I al mig de notícies i comentaris diversos, més seccions, com la que escriu l’Antoni Serés a partir del Fons Amades, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat. Avui la protagonista de la secció és la ‘Tauromàquia’. I d’altra banda, el Col·lectiu el Bou i la Mula faran la seva darrera col·laboració d’enguany tot parlant-nos, en la seva secció El pessebre és un món de l’experiència del ‘Pessebre de l’Escola Maria Mercè Marçal’ de Mataró.

I a la part musical, a banda de la popular Independansa, de Jordi Paulí, us convidem ja a gaudir de l’ambient nadalenc amb dues sardanes que glossen nadales populars: ‘Pau en el món’, de Narcís Paulís i ‘Pessebres i sardanes’, de Carles Santiago. I és que el Nadal, ja el tenim aquí.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any