Les càmeres capten la tensió entre Carme Forcadell i Marta Rovira al final del discurs de Junqueras

  • Totes dues treuen importància als fets, posteriorment a través de twitter

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.12.2014 - 00:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quan es va acabar la conferència d’Oriol Junqueras, la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, va voler destacar que hi havia coincidències entre el full de ruta proposat pel president d’ERC i el que havia exposat el president de la Generalitat. Això, malgrat el fet que Junqueras hagués desestimat la proposta de llista unitària que havia fet Mas i que també havia demanat l’ANC.

Ara, uns minuts després de la conferència, en la connexió en directe que va fer el ‘Telenotícies’ de TV3, es va poder veure durant alguns segons una imatge que cridava l’atenció: Forcadell i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, parlaven amb una gesticulació i vehemència que feien pensar en una conversa tensa, pocs minuts després de la intervenció de Junqueras.

Aquestes són les imatges:

Des d’ahir, les imatges, coincidents amb la tensió que delatava la representació de l’Assemblea al final de l’acte, han causat molt de rebombori a la xarxa i han suscitat tot d’especulacions. 

Aquest matí uns quants mitjans s’han adreçat a Carme Forcadell per demanar-li directament sobre la conversa. Forcadell ha optat per treure ferro al tema afirmant que no parlaven pas de la conferència de Junqueras I més tard ha piulat per Twitte, responent una piulada anterior de Rovira:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any