Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  27.11.2014  20:02

XXVIII edició del seminari Blanquerna

Organitzat pel Grup Blanquerna i té com a tema central «La recuperació de l'autogovern i la plena llibertat»

Men?ame
 

Un any més el Grup Blanquerna organitza la 28ena edició del seminari anual que enguany tendrà lloc a Can Alcover del divendres 5 de desembre al diumenge 7 de desembre 2014.

El tema central d'aquesta edició ve donat pels reptes que tendrà la societat illenca davant el retrocés en autogovern, benestar i cohesió social, el menyspreu sistemàtic al reconeixement i tractament del català a les institucions i l'intent d'imposició d'un decret que, amb la intenció amagada d'arraconar encara més el català, posà d'empeu a tota la comunitat educativa provocant una vaga duríssima pels docents i que culminà en la més gran manifestació haguda en aquestes illes.

El Grup Blanquerna, entitat sobiranista, intenta crear espai de reflexió organitzant diferents activitats durant l'any i el seminari anual en un ambient que afavoreixi el debat i reflexió amb representants majoritàriament del Països Catalans tractant temes sobre territori, llengua i cultura, educació i economia, així com debats polítics.

Del programa d'enguany destaca que la sessió d'obertura serà a càrrec de l'expresident del Govern Balear, Cristòfol Soler, i la cloenda a càrrec de l'economista Arcadi Oliveres.

Quant a la logística, enguany presenta la novetat de que no hi haurà pernoctació.

Annex a aquesta noticia hi trobareu el tríptic amb el programa i horaris d'activitats. 

El preu és de 15 € i donat que l'aforament és limitat, des de l'organització es prega inscripció a la mateixa pàgina web del Grup Blanquerna, directament a aquest enllaç.