Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  24.11.2014  20:00

300 contes per a un tricentenari: La missa de Sant Ximpli

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Quina por que tenia aquella gent. Feia unes quantes nits que passava una cosa estrany quan es ponia el sol. De sota de la terra sortia una llumeta i la gent es pensava que venia de l'infern. La llum passava per tot el poble fins a arribar a l'església de Sant Ximpli. Tothom s'amagava i ningú no gosava sortir a veure què era. Tothom tenia por. Bé, tothom no. Tan sols una persona es va atrevir a mirar de descobrir d'on venia i què feia... Va ser el mossèn. El rector de Sant Esteve d'en Bas. Sabeu què va descobrir? Val més que ens ho expliqui el rondallaire Albert Estengre en aquest conte que es diu 'La missa de Sant Ximpli'.

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo i per a tots els públics, explicat per Albert Estengre. Podeu seguir-los i comentar-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.