Editar a la Viquipèdia, encara més fàcil

  • L'Amical Wikimedia impulsa la campanya #editorvisual per a difondre el nou editor visual de la Wikipedia

VilaWeb
Redacció
25.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’èxit de la Wikipedia és sens dubte la participació de la comunitat internauta. Els viquipedistes no es cansen d’insistir-hi amb iniciatives de tota mena per a implicar-hi la gent. Des de fa poc els és més fàcil, per a convèncer els futurs col·laboradors, gràcies a la introducció d’un editor visual a la Wikipedia. Això significa que el format apareix a la pantalla a mesura que s’hi escriu, talment com s’escriu un document en un processatext.

L’editor visual és concebut com el canvi més significatiu de la història de la Wikipedia, atès que permet a la gent d’editar sense necessitat d’aprendre la sintaxi wiki, l’antic codi necessari per a editar-hi.

Per a difondre la nova eina i promoure l’edició a la Viquipèdia, l’Amical Wikimedia ha llançat la campanya #editorvisual, que vol eixamplar entre el 24 de novembre i el 19 de desembre la comunitat viquipedista catalanoparlant amb usuaris nous i reincorporar-hi els inactius. Es tracta de fer clic al botó ‘Modifica’ de la Viquipèdia, fer una millora a qualsevol article i compartir l’experiència a la xarxa amb l’etiqueta #editorvisual.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any